HTML

Deszkás lépők

Gördeszkás cipők bemutatása, fejlődése a 60-as évektől napjainkig.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Heti klasszikus - Emerica MJ1

2009.07.16. 19:21 Kalóz Jack

Első heti klasszikusunk az egykoron Emerica-csapattag Marc Johnson első pro cipője. Mivel Marc deszkázása nagyon technikás és kifinomult, nem csoda, hogy a cipőjét is igyekezett viszonylag vékonyra, de ugyanakkor all-aroundra tervezni. A cipő legmarkánsabb részlete az "M" betű az oldalán, amely kinézetre kompatibilis volt az Emerica "E" betűjével, így a cég és Marc is elégedett lehetett. Felfedezhetjük, hogy a cipő ihletett adott Andrew Reynoldsnak, hiszen a Reynolds 1 is hasonló talpfelépítéssel és ollie-paddel érkezett.

Az Emerica, kihasználva a Lakai videó körüli felhajtást, és Marc videózáró részét, újra piacra dobta az MJ1 mai változatát, igaz, mostmár a nem túl fantáziadús OG1 néven. Johnson valószínűleg nem örül neki, hogy egy fityinget nem kap a cipő eladásaival, de a rajongóknak itt a lehetőség, hogy újra lábukra húzzák a sok éven át nagy kedvencnek tartott cipőt. Magyarországon a Zone forgalmazásában is elérhető, fekete-sárga színváltozatban.

Szólj hozzá!

Címkék: johnson marc emerica og1 mj1

A bejegyzés trackback címe:

https://deszkaslepok.blog.hu/api/trackback/id/tr201250010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása